Не пропускайте най-интересните футболни сблъсъци от Висшата лига и А група този вторник в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата GongPlay

Предстои „горещ” футболен вторник за отборите в Английската висша лига и А група на родното първенство. По традиция най-интересните мачове отново имат запазено място в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra.

Тази вечер ще се изиграят пет мача от 28-ия кръг на Висшата лига, а най-очакваната  среща е дербито между Ливърпул и Манчестър Сити, която ще се излъчи директно от 22.00 ч. в ефира на Diema Sport HD. Двата тима се срещнаха в неделя във финална битка за Купата на Лигата. „Гражданите” спечелиха с дузпи, а днес ливърпулци трябва да се реваншират пред собствена публика. Сити почти загуби шанс за титлата, но винаги трябва да се има едно на ум в техните мачове. Ливърпул е на 11-ото място, но със сигурност ще търси реванш срещу съперника.

Манчестър Юнайтед приема Уотфорд отново в 22.00 ч., а двубоят феновете могат да гледат директно в ефира на и Diema Sport 2 HD.Анализаторите предричат победа на Мачестър Юнайтед, но неизвестните в срещата не са малко, наставникът на „червените дяволи” Луис ван Гаал още не е разкрил състава, на който ще заложи.

В ефира на Diema Sport HD феновете на родния футбол ще могат да проследят от 18.00 ч. и срещата между Левски и Монтана от 23-ия кръг на А група. Монтана е считан за аутсайдер в този мач, но воденият от Емил Велев - Кокала тим може да поднесе изненада. Момчетата на Стойчо Стоев нямат право на грешна стъпка, след като вчера Лудогорец победи Локомотив Пловдив в първи мач от този кръг и дръпна на столичани с 11 точки, но и мач повече.

Феновете на английския футбол ще могат да проследят и още две срещи от 28-ия кръг на Висшата лига: Арсенал – Суонси Сити от 21.45 ч. по Diema и Уест Хям Юнайтед – Тотнъм Хотспър по Nova Sport, а всичките пет мача на Острова ще бъдат могат да бъдат гледани на онлайн платформата GongPlay.

Не пропускайте най-интересните футболни сблъсъци този вторник в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата GongPlay.

Снимка: БГНЕС