Не пропускайте премиерните епизоди от финалния сезон на култовата криминална поредица всеки ден от 20.00 ч. по KinoNova

Екипът на криминалистите от Лас Вегас трябва да разреши все по-заплетени случаи в следващите епизоди на премиерния финален сезон на „От местопрестъплението” всеки ден от 20.00 ч. по KinoNova.

В осми епизод на сериала тази вечер Ди Би Купър и неговите партньори ще потънат в извратения свят на „Гумените кукли“, където тайно общество от мъже реализират своите сексуални фантазии, но тяхното перверзно занимание се оказва свързано с едно не по-малко перверзно убийство и странно местопрестъпление.

Екипът на „От местопрестъплението“ ще се озове зад решетките в девети епизод на хитовата поредица, за да разследва убийство в затвора на окръг Кларк. Убитият затворник е информатор на полицията, но много скоро криминалистите разкриват, че жертвата е била двоен агент. Кой има по-голям мотив за неговото убийство – съкилийниците му или полицаите?

Нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед в десети епизод на „От местопрестъплението“, когато криминалистите трябва да разследват озадачаващата смърт на мъж, който е убит не един, а два пъти.

Предполагаемата жертва на обикновена автомобилна катастрофа ще отведе Ди Би Купър и неговият екип  в света на аеронавтиката при разследването в единадесети епизод на криминалния сериал.

„Изстинало досие” застига екип на „От местопрестъплението“ в епизод 12, когато криминалистите трябва отново да разследва случай на убийство отпреди 10 години, след като единственият оцелял заявява, че обвиненият е невинен.

Миналото бележи и случай №13 на криминалистите от Лас Вегас и те трябва да поправят своите пропуски, след като основният заподозрян в убийствата от Гиг Харбър излиза от затвора поради липса на доказателства.

Епизод 14 на „От местопрестъплението“ ще бъде изпълнен с улики от много престъпления, след като Ди Би Купър е повикан да разследва убийство на сбирка на колекционери, които събират… зловещи сувенири от убийства.

Не пропускайте заплетените криминални случаи в премиерните епизоди от финалния сезон на култовата криминална поредица „От местопрестъплението” всеки ден от 20.00 ч. по KinoNova.