Не пропускйте развръзката на новата мисия в „Звездни стажанти” в сряда от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажанти се впуснаха в поредното си предизвикателство по Нова. Двата отбора трябваше да продуцират и заснемат видео, което има потенциал да се превърне в истинска интернет сензация и едновременно с това да вплетат в него рекламни послания. Логично, за проджект мениджъри на двата отбора бяха избрани хората, които са най-популярни в социалната мрежа. Рут застана на чело не жените, които и този път имат мъжко присъствие в отбора си. Иван Ласкин стана част от „Ангелите на Шарлопов”, за да замести своята нежна половинка Алекс. 100 Кила беше избран единодушно за проджект мениджър на „Отборът” и се отдаде на изключително ефективен креативен процес.

Задачата беше приета с различни чувства от двата отбора. Докато Рут заяви, че това е най-трудната задача до момента, Килата я пое с отворени обятия, а идеите, които той имаше ставаха все по-креативни и дори в един момент се превърнаха в приказни. Докато Явор говореше с приятелката си по телефона, му дойде уникалната идея да включат еднорози в своето видео. „Няма човек, който да не обича еднорози”, заяви той, а съотборниците му веднага го подкрепиха и се впуснаха в търсене на начини за изпълнение.

В същото време в офиса на „Ангелите на Шарлопов” нещата стояха по малко по-различен начин. На женския отбор и Ласкин не им липсваха идеи, но те никога не бяха одобрявани от всички. Накрая Рут измисли сама концепцията на видеото, а на съотборниците им не им остана никакъв друг избор, освен да следват инструкциите ѝ.  Дамите заложиха на заснемането на класическа история за хващане в изневяра при връщане от командировка, а в главните роли влязоха Рут Колева и Албена Вулева.

Дали еднорозите ще победят класическата история за жената, която се връща от командировка и заварва в леглото си непозната жена, ще разберем в „Звездни стажанти” в сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.