Певицата разказа за участието си в новото риалити в „На кафе”

„Не съм разочарована изобщо от „Звездни стажанти”. Шоуто много ми хареса, защото е много позитивно и приятно. Много малко са изключенията, които вгорчаваха положителната атмосфера. Приятелството между отборите е прекрасно. Срещнах чудесни хора, които не познавах. Един от тях е Килата, а другият е Юлиян”, сподели певицата Камелия Воче в „На кафе” по повод участието си в новото риалити на Нова.

За съжаление, Камелия е поредният уволнен участник след шестата мисия в „Звездни стажанти”. „Беше ми криво, защото мотивите, които господин  Стефан Шарлопов изтъкна за моето уволнение, бяха неоснователни. Да кажеш, че съм била безучастна, означава, че все едно съм стояла отстрани и съм гледала. В задачата на Пламен Медаров  се включих на 400%. Не се натисках да стана пак проджект мениджър, защото проявих толерантност и мислех, че идеята е всеки да мине през тази позиция”, коментира случилото се певицата.

Воче не пропусна да разкаже и за своето представяне като проджект мениджър в първата мисия на шоуто. „В първата задача, когато бях проджект мениджър, исках да видя в какво е силна Марта Вачкова и в какво е силна Албена Вулева. Всеки да покаже своите способности и интереси. Аз постигнах да се създаде този отбор и съм много доволна от това нещо”.

Какво още разказа Камелия Воче за своето представяне в „Звездни стажанти” и кой е нейният фаворит за победител в шоуто, гледайте във видеото от „На кафе”. А във видеата от епизода 12 на „Звездни стажанти” може да видите как беше уволнена Камелия и как се справиха „Ангелите на Шарлопов” с поставената им задача.

Не пропускайте следващите мисии в „Звездни стажанти”във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.