Задачата на звездните стажанти тази вечер от 21.00 ч. по Нова е да продуцират музика за Европейското първенство по футбол

Звездните стажанти са готови за битка в епизода тази вечер от 21.00 ч. по Нова. И „Отборът”, и „Ангелите на Шарлопов” са уверени в успеха си, а Шарлопов ще обяви кой е победителят тази седмица. 

Нова Броудкастинг Груп е възложителят на новата задача на участниците, които трябва да композират, да напишат текста и да запишат 90-секундна музикална тема. Джингълът трябва да се превърне в емблема на Европейското първенство по футбол, което телевизионните канали на медийната група ще излъчи това лято. 

Въпреки че отборът на дамите има в състава си само един музикант в лицето на Рут Колева, те избраха Александра Сърчаджиева за проджект мениджър, а Рут обеща да ѝ помага с всичко. След дискусия по темата мъжкият тим избра Юлиян Константинов за проджект мениджър. 

Кой отбор ще победи и кой проджект мениджър ще получи 10 000 лева за своята благотворителна кауза, зрителите ще видят в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

А как двата отбора се подготвят за новата задача вижте във видеата от Vbox7.com тук:  

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com