Босът подготвя ново пренареждане на отборите следващия вторник от 21.00 ч. по Нова

След като получиха поредната си задача – да създадат 90-секундна музикална тема, която да стане емблема на Европейското по футбол, двата тима от риалити формата „Звездни стажанти” се впуснаха в шеметна надпревара с времето и възможностите си.

„Отборът” заложи на бърз и увлекателен ритъм, а изпълнители на песента бяха Петя Буюклиева и 100 Кила. В същото време „Ангелите на Шарлопов” се довериха изцяло на единствения музикант в редиците им – Рут Колева. Певицата заложи на елегантно звучене и оригинално послание, въпреки че съотборничките ѝ настояваха за по-бърза и енергична мелодия.

Клиентите от Нова Броудкастинг Груп останаха впечатлени и от двата отбора и признаха, че са надминали очакванията им предвид кратките срокове, които са имали. Техните овации обаче спечели „Отборът”, а мениджърът им Юлиян получи 10 000 лева за своята кауза – подпомагане и развитие на детската волейболна скаут лига.

 

Докато в отбора на „Ангелите на Шарлопов” търсеха причините за своя провал, Александра обвини Албена в преминаване на границата на добрия тон заради постоянните ѝ нападки срещу Марта Вачкова. Това беше и причината Алекс да поиска Марта и Албена да останат с нея на елиминация. Господин Шарлопов призна, че е учуден от решението на актрисата да спаси Рут, защото тя е отговорна за цялостното изпълнение на задачата. Босът попита Алекс защо е избрала да стане проджект мениджър на задача, която е много извън нейното поле на изява и обясни, че освен добрите взаимоотношения, в един тим е много важна йерархията. Когато човек без знания е начело на определен отбор, той няма как да му гласува уважение и доверие. Това беше причината Александра да стане поредният уволнен стажант, а Босът реши да прибегне до извънредни мерки, за да създаде отборен дух сред „Ангелите на Шарлопов”.

Как господин Шарлопов ще пренареди двата отбора, ще разберем в „Звездни стажанти” следващата седмица във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.