Не пропускайте представленията им утре вечер в „Звездни стажанти” от 21.00 ч. по Нова

Участниците в „Звездни стажанти” по Нова получиха най-личната си задача до този момент в шоуто.  Лично Босът Стефан Шарлопов възложи на звездите изработването на детска книжка с приказка и предупреди, че освен него за изпълнението на мисията ще следят и 5-годишните му синове Георги и Илия. Допълнително условие, което усложни задачата, е изискването всеки отбор да избере един от своите членове, който да стане прототип на главния герой в приказката, която ще измислят.

Преди стажантите а се впуснат в новото предизвикателство, Босът предприе радикални размествания в редиците на двата отбора претърпяха , след като „Ангелите на Шарлопов” показаха абсолютна нетърпимост един към друг миналата седмица. Албена Вулева стана част от „Отборът”, а Таньо Шишков и Петя Буюклиева бяха преместени в отбора на „Ангелите на Шарлопов”.

Тити Папазов и Петя Буюклиева бяха избрани единодушно в двата отбора за проджект мениджъри на тази задача, която ще отбележи техния  дебют в ръководните функции. По време на планирането в офисите, Ангелите решиха да се доверят напълно на Марта  Вачкова за сюжета на приказката, защото тя има най-голям опит в тази сфера. Актрисата избра Рут Колева да бъде главен герой в нейния разказ като едно типично буйно момиче. По време на работата по приказката отношенията между тях се подобриха значително в сравнение с миналата седмица.

„Отборът” се колебаеше в избора си за главен герой на книжката си между 100 Кила и Тити. В крайна сметка те решиха да се спрат на рап певецът, защото неговата история може по-лесно да бъде обяснена на децата. Килата се захвана с писането на приказката, а Албена Вулева се превърна в негов коректор. Журналистката беше възмутена от правописа на рапъра, но с помощта на Юлиян успя да приведе текста в приличен вид. Това обаче предизвика и първите сериозни разногласия в „Отборът”. 100 Кила се ядоса на промените в неговия текст, а пиперливата Албена отказа да му угоди и да промени редактираното от нея.

В епизода утре вечер ще видим представянето на двете приказки пред най-взискателното жури – дечица на 6-годишна възраст. Кой ще предизвика по-силна емоция в тях и ще успеят ли и двата отбора да задържат вниманието на малчуганите, ще стане ясно в епизода на „Звездни стажанти” в сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.