Участниците в „Звездни стажанти” създадоха детски книжки, а Босът ще каже тежката си дума тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажанти създадоха детски книжки, а Босът Стефан Шарлопов ще каже тежката си дума в епизода тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Именно Босът е техен клиент в „Звездни стажанти” тази седмица, като негови верни съветници са петгодишните му синове Георги и Илия. 

Тити Папазов и Петя Буюклиева бяха избрани единодушно в двата отбора за проджект мениджъри на тази задача, която ще отбележи дебюта им в ръководните функции. Допълнително условие е всеки отбор да избере един от своите членове, който да стане прототип на главния герой в приказката. За сюжета Ангелите се довериха напълно на Марта Вачкова, която избра Рут Колева за главен герой. Главен герой в приказката на „Отборът” е 100 Кила, а Албена Вулева е негов коректор. 

Двете приказки ще бъдат представени пред най-взискателното жури – дечица на шестгодишна възраст.

Кой отбор ще победи и кой проджект мениджър ще получи 10 000 лева за своята благотворителна кауза, зрителите ще видят в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

А как двата отбора се подготвят за новата задача вижте във видеата от Vbox7.com тук:  

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.