Не пропускайте новата задача в „Звездни стажанти” следващия вторник от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажанти представиха резултата от поредната си мисия – създадени от тях детски  книжки с приказки пред най-взискателната публика - дечица на 6-годишна възраст. Поръчител на задачата беше лично Босът Стефан Шарлопов, който проследи много внимателно представленията и на двата отбора, а след това обсъди двете истории с професионален издател на детска литература.

„Отборът” заложи на забавната история „Приключенията на гигантското бебе”, а главен герой в тяхната приказка беше 100 Кила. Новият член на мъжкия отбор – Албена Вулева, се оказа трън в очите на рапъра, но в името на доброто представяне, двамата трябваше да забравят за конфликтите си. Двамата успяха да го направят до момента, когато стъпиха в заседателната зала и трябваше да защитят своя труд пред Боса. Журналистката обвини 100 Кила в арогантност, безпардонност и липса на култура, а Юлиян Константинов се съгласи с думите ѝ. Въпреки противоречията, „Отборът” беше обявен за победител, а Тити Папазов като проджект мениджър получи 10 000 лева от Боса за своята кауза – създаване на детска спортна академия, но треньорът обеща да ги раздели с останалите си съотборници.

Макар че загубиха, „Ангелите на Шарлопов” се радваха на ведро настроение и приятна обстановка през цялото време на своята мисия. Противоречията между Рут и Марта сякаш бяха останали в миналото и двете дами работеха в невероятен синхрон. Всички от отбора обаче бяха единодушни в мнението си, че Петя не става за проджект мениджър. В заседателната зала Буюклиева зае нападателна позиция и се опита да прехвърли цялата вина на своите съотборници. Въпреки опитите ѝ тя беше уволнена от Боса. Уволнената обаче не беше само Петя. На този етап от играта, само няколко седмици преди финала, господин Шарлопов заяви, че не може да си позволи стажанти без хъс за победа и инициативност, а за точно такъв беше определен Таньо Шишков, който също чу заветната реплика „ти си уволнен”.

Не пропускайте новата задача в „Звездни стажанти” следващия вторник от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.