Бизнесменът сподели своите впечатления от новото риалити на Нова пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„Известността, която ми донесе „Звездни стажанти”, не ме промени. Славата и парите са дяволска работа. До момента съм се опазил, така уча и моите деца. Човек, когато се отдели от земята, пада лошо”, сподели Стефан Шарлопов пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”. Бизнесменът в момента е в ключовата роля на Боса в новото риалити на Нова.

„Звездни стажанти” ми показа две неща. Първото е, че младите хора в България са живи и се интересуват от различни бизнес подходи. Второ за мен беше много интересна ситуация, в която можех да отлича приятелите от предателите. В България, за съжаление, предателството и негативизмът са все още на мода”, разкри Босът, но също така отбеляза, че вижда промяна в тези негативни тенденции, което го кара да се чувства обнадежден.

Господин Шарлопов не пропусна възможността да коментира и последните си решения за уволнение в „Звездни стажанти”. „Петя Буюклиева беше изключително слаб проджект мениджър. Тя не можа да разбере въобще за какво става въпрос в задачата и нямаше никакво чувства за самокритика, което означава, че тя не може да се промени. За да се промениш, е нужна самокритичност. А Таньо Шишков работеше за един отбор, а изяви предпочитанията си за друг отбор и напусна бойното поле, преди да изпълни възложената му задача. Това е недопустимо. Бизнесът има железни правила и те трябва да се спазват”.

Какво още сподели Стефан Шаролопов за „Звездни стажанти”, живота и бизнеса пред Мариян Станков – Мон Дьо, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте новата задача в „Звездни стажанти” следващия вторник от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.