Не пропускайте да видите кой отбор ще спечели новото предизвикателство в сряда от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажанти получиха и своята нова задача – те ще трябва цялостно да организират жива витрина с интересна история и живи манекени в работещ търговски обект, а манекените ще бъдат самите те. Нестандартният рекламен подход е с  цел да провокира въображението им, като задачата има само едно условие – в кратките постановки на двата отбора трябваше да присъства темата за здравия сън като начин на живот.

Преди да се впуснат в своето ново предизвикателство отборите претърпяха поредната промяна в своя състав. След двойното уволнение миналата седмица, „Ангелите на Шарлопов” отново драстично намалиха своята бройка. Босът взе решение да премести Тити в отбора на жените и така съотношението между двата отбора отново се изравни. За проджект мениджър „Ангелите на Шарлопов” решиха да се доверят на Рут, а „Отборът” заложи на Албена и по този начин доскорошните съмишленички се превърнаха в преки конкуренти.

Ентусиазирани от поредната си задача и новия член на отбора, Ангелите пламенно се впуснаха към нейното изпълнение. Темата, която те избраха беше приказна, а Спящата красавица се превърна във вдъхновение за постановката им. Учудващ беше факта, че Марта и Рут работиха в перфектна симбиоза и нито за минута не повишиха тон. По този начин и благодарение на ведрото присъствие на Тити „Ангелите на Шарлопов” най-после създадоха здравата работна среда, която толкова време отсъстваше в техния тим.

Не такова обаче беше положението при „Отборът”. Нападките от миналата седмица по време на разговорите в заседателната зала от страна на Албена Вулева и Юлиян Константинов, накараха 100 Кила да смени тактиката си и да реши да не споделя креативните си идеи с тях. Това не остана незабелязано от Вулева, която през цялото време се опитваше да накара Явор да се присъедини към креативния процес на „Отборът”. В крайна сметка доскорошният мъжки тим също заложи на приказен сюжет, но с участието на съвременни герои от фантастичните филми като Дарт Вейдър и Супермен, А Албена Вулева ще се превъплъти във вещиц.

Коя жива витрина ще допадне повече на клиента и кой ще бъде уволненият стажант? Гледайте в „Звездни стажанти” в сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.