Не пропускайте да видите новото предизвикателство в „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажанти бяха изключително много амбицирани и ентусиазирани да се справят с новото си предизвикателство в риалити формата по Нова - да организират жива витрина с интересна история и живи манекени в работещ търговски обект, а манекените ще бъдат самите те.  И двата отбора заложиха на приказни сюжети. „Ангелите на Шарлопов” бяха убедени, че приказката за Спящата красавица ще им донесе мечтаната победа, а „Отборът”, въпреки противоречията между Албена Вулева и 100 Кила, заложи на по-съвременни образи като Дарт Вейдър и Супермен.

След изпълнението на задачата и двата тима бяха уверение в своя успех и се гордееха със своята работа. Самоувереността им обаче се стопи, когато влязоха в заседателната зала и Босът Стефан Шарлопов им разкри мнението на клиента за техните живи витрини. Оказа се, че според възложителя и двата отбора не са проявили креативност, залагайки на до болка познати приказни сюжети, изпълненията бяха определени като хаотични, а имаше и забележки за нарушаване на марката в графичните материали. Все пак на общия фон „Ангелите на Шарлопов” се бяха справили по-добре и бяха определени за победители, макар и победата им да беше пирова.

Загубата извади отново на преден план противоречията между проджект мениджъра Албена Вулева и 100 Кила, които не ги скриха от Боса. Юлиян Константинов се явяваше балансьор в ситуацията, подкрепяйки ту журналистката, ту рап певеца, но въпреки това не пое предложената му от господин Шарлопов отговорността да вземе решение кой да си тръгне. Босът призна, че взима най-трудното решение от началото на формата досега.

„Твоята трагедия е не че грешиш, а че не искаш да осъзнаеш грешките си”, отправяйки тези думи към Албена Вулева, господин Шарлопов ѝ съобщи, че е уволнена.

Не пропускайте да видите новото предизвикателство за участниците в „Звездни стажанти” следващата седмица във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.