Журналистката разказа за преживените емоции в новото риалити на Нова при Гала в „На кафе”

„Господин Шарлопов допусна грешка и доказа, че е некомпетентен по отношение на човешкия фактор, оставяйки 100 Кила в „Звездни стажанти”. Можеш ли да оставиш някой, който саботира проекта на собствения си отбор. Не допускам грешки особено често. Или когато ги допускам, знам, че са грешки и ги поправям изключително бързо. Трябва да се налагаш, когато си на ръководен пост и си уверен, че си прав.” Това заяви Албена Вулева в „На кафе” по повод на своето участие в новото риалити на Нова. Журналистката е поредния уволнен от „Звездни стажанти”. Какво се случи в заседателната зала и какви са мотивите на Босът Стефан Шарлопов да уволни Албена, може да видите във видеото тук>

„Форматът е наистина хубав. Когато гледах американското издание, бях впечатлена. Видя ми се тежко и корпоративно. Не съм била в света на тежкия бизнес досега и това ме заинтересова. Това беше нов проект аз като телевизионер трябваше да опитам и бях длъжна да вляза, за да видя как е”, разкри Вулева.

„Хубаво е, че там имаше хора, които искат да се изявяват. Пасивните хора в такъв формат не ги одобрявам. Жените бяха по-амбициозни и по-можещи”, смята Албена.

Какво още разказа Албена Вулева по повод участието си в новото риалити на Нова и личния си живот, гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте да видите пред какво предизивкателство ще се изправят участниците в „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.