Актрисата разказа участието си в шоуто при гостуването си в „Комбина”

„Ако имах възможност, пак бих участвала в „Звездни стажанти”. Не съм депресирана, че ме уволниха. Това предаване ми беше много полезно. Защото там чрез работата си, независимо дали отборът ти печели, или губи, ти правиш добро за някого”, разказа Алекс Сърчаджиева в „Комбина” по повод своето участие във формата на Нова.

„Много ми хареса идеята да си намериш благотворителна кауза, за която да играеш. Гледах западният формат и много ми хареса”, сподели актрисата.

„Проблем е когато не познаваш другите и всеки е с огромно его, което се преглъща трудно и това беше един от огромните проблеми. Ние не сме там, за да се обичаме, не сме там, за да се обиждаме на личностна основа. Ако има някакъв проблем, той трябва да е свързан само и единствено с работата, която вършим”, смята Сърчаджиева.

Актрисата разкри, че нейната благотворителна кауза във формата е била закупуването на инсулинови помпи със сензори за деца между една и пет години, болни от диабет.

Не пропускайте новото задача в „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.