60-секунден рекламен клип е новата задача в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Участниците в „Звездни стажанти” получават най-отговорната си задача до момента. В епизодите на предаването във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова стажантите ще се впуснат в света на рекламния бизнес и ще трябва да произведат 60-секунден рекламен клип. Техен клиент е една от най-големите телекомуникационни компании в страната – VIVACOM.

За да се справят с новата си задача, звездите трябва да измислят концепция, да напишат сценарии, да се превърнат в режисьори и актьори в клипа, както и да бъдат отговорни за финалния монтаж на видеото. За получаването на перфектен краен продукт стажантите ще разполагат и с професионален екип от оператори, осветители, озвучители, актьори и монтажист, а тяхната задача е да контролират изцяло процеса на снимките и монтажа, като дават ясни напътствия на целия си екип.

Рекламният клип е наистина трудна задача, която ще притесни някои от стажантите, а това ще се окаже фактор за поредни неразбирателства сред участниците. В отбора на Ангелите Рут Колева и Марта Вачкова отново ще изкарат наяве вече забравената вражда, скоро ще стане ясно и дали Тити Папазов ще спази обещанието си да изглади отношенията между съотборниците. Въпреки малкия си състав в Отборът също ще се прокрадва напрежение между Юлиян и Явор. 100 Кила не е доволен от липсата на креативност на Юли, а оперният певец ще се подразни от липсата на точност в рапъра.

Кои стажанти ще оглавят отборите в тази трудна и отговорна задача? Дали противоречията ще попречат на крайния продукт, или отборите ще съумеят да се справят с тях? Кой ще прибере голяма сума за своята благотворителна кауза и кой ще чуе репликата „Уволнен си”. 

Не пропускайте „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова. 

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.