Не пропускайте развръзката на новата задача в риалити формата тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Участниците в „Звездните стажанти” получиха най-трудната си и отговорна задача досега в риалити формата по Нова. Те трябва да измислят и заснемат 60-секунден рекламен клип, а новият им клиент е една от най-големите телекомуникационни компании  страната. Видеото трябва да покаже предимствата на интерактивната телевизия спрямо традиционната. „Отборът” избра за проджект мениджър на тази задача 100 Кила, но с уговорката Юлиян Константинов да отговаря за музикалното оформление. „Ангелите на Шарлопов” решиха да поверят своето ръководство на Тити Папазов, макар той да има най-малко опит в сферата на телевизионната реклама.

По време на планирането в офисите 100 Кила отново даде воля на безкрайното си въображение. Този път обаче ентусиазираните му идеи се сблъскваха с практичните съображения на Юлиян Константинов, а това създаде известно напрежение в малобройния им тим.

При Ангелите доскорошното ведро настроение беше напълно изместено от поредните неразбирателства. Отношението на Рут към съотборниците ѝ се промени на 180 градуса в сравнение с предишната задача и отхвърлянето на всичките им идеи доведе единствено до противоречия.

Както при „Отборът”, така и при „Ангелите на Шарлопов” творческият процес беше белязан от влиянието на вече известни рекламни клипове за интерактивна телевизия. Това накара дясната ръка на господин Шарлопов – Андрей, да предупреди и двата отбора  да внимават и да не взаимстват от вече съществуващи реклами.

„Ангелите на Шарлопов” решиха да променят напълно идеята си след посещението на Андрей, но дали това ще им донесе победата? Не пропускайте развръзката в „Звездни стажанти” в тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.