Не пропускайте развръзката на новата задача в риалити формата в сряда от 21.00 ч. по Нова

С приближаването на финала на „Звездните стажанти” напрежението сред участниците в риалити формата на Нова се увеличава все повече, но също така и техния ентусиазъм да се справят по-добре. Увеличава се и сложността на задачите, пред които се изправят. Тази вечер те трябва да измислят и заснемат 60-секунден рекламен клип, а новият им клиент е една от най-големите телекомуникационни компании  страната. Видеото трябва да покаже предимствата на интерактивната телевизия спрямо традиционната.

„Отборът” избра за проджект мениджър на тази задача 100 Кила, но с уговорката Юлиян Константинов да отговаря за музикалното оформление. „Ангелите на Шарлопов” решиха да поверят своето ръководство на Тити, макар той да има най-малко опит в сферата на телевизионната реклама. Проджект мениджърите пуснаха в ход своето разузнаване, за да разберат докъде е стигнал противниковия тим. Тити Папазов и 100 Кила проведоха тежки преговори как да разпределят локациите за снимки и участниците в техните реклами.

Както при „Отборът”, така и при „Ангелите на Шарлопов” творческият процес беше белязан от влиянието на вече известни рекламни клипове за интерактивна телевизия. Това накара дясната ръка на Боса Стефан Шарлопов – Андрей, да предупреди и двата отбора  да внимават и да не взаимстват от вече съществуващи реклами.

„Ангелите на Шарлопов” решиха да променят напълно идеята си след посещението на Андрей, но дали това ще им донесе победата? Тази вечер Марта Вачкова взима нещата в нейния тим в свои ръце, позовавайки се на своя опит, но 100 Кила е готов на всичко, за да изведе „Отборът” до победа. Не пропускайте развръзката в „Звездни стажанти” в сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.