„Отборът” получава втори шанс в „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова

Звездните стажантите приключиха успешно една от най-сложните и определено най-отговорната задача досега в риалити формата на Нова – създаването на рекламен клип за голяма телекомуникационна компания.

Изпълнението на мисията им обаче не мина без някои трудности и в двата отбора. „Ангелите на Шарлопов” се справяха блестящо  и приключиха снимките дори по-рано от предоставеното им време. След като завършиха и монтажа на своето видео, Рут неочаквано рестартира компютъра и част от материала беше изгубен. За радост на Ангелите, късметът беше на тяхна страна и въпреки перипетиите, видеото отново беше завършено и предадено само няколко минути преди крайния срок на клиента.

„Отборът” също беше много притиснат от времето. Заради закъснение на проджект мениджъра 100 Кила снимачният ден започна малко по-късно от планираното, а безкрайните му идеи само усложняваха целия процес. В монтажа Килата и Юлиян Константинов също бяха затруднени, но не от крайните срокове, а от големите съкращения, които трябваше да направят във видеото си, за да се поберат в заветните 60 секунди.

В заседателната зала Босът Стефан Шарлопов обяви, че има повод за гордост и клиентът е харесал и двете видеа. Въпреки това едното от тях е по-добро и това се оказа рекламният клип на „Ангелите на Шарлопов”. Явор и Юлиян останаха на елиминации и по този начин изправиха Боса пред най-трудното решение до момента. След много дискусии в заседателната зала Шарлопов взе решение тази седмица да не уволнява никого от тях, но ги предупреди, че следващата седмица трима ще напуснат предаването, а двама ще останат да се борят за победа.

Какво ще бъде новата задача и ще оправдае ли „Отборът” получения втори шанс? Не пропускайте „Звездни стажанти” следващата във  вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.