Не пропускайте развръзката в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Господин Шарлопов възложи предпоследна задача на участниците в „Звездни стажанти” по Нова. Двата отбора трябва да организират тренировка по звездна зумба. За да бъде предизвикателството достойно за претендентите  за финала, то включваше доста подусловия - да измислят оригинално движение, което да вплетат в хореографиите си, уникален мотивационен призив, както и да се погрижат за популяризирането на тренировката. Победител в мисията ще бъде отборът,  реализирал по-голяма сума от продадени билети, а в края на задачата Босът ще избере двамата стажанти, които ще отидат на големия финал на 4 и 5 юни, събота и неделя,  от 22.30 ч. по Нова.

Двата отбора бяха истински затруднени от задачата и многобройните условия в нея, които изискваха внимание и допълнителни усилия. За да изпълнят всичко в детайли, те трябваше да изградят желязна стратегия, но времето им беше малко, а напрежението ги разсейваше повече от допустимото.

В отбора на „Ангелите на Шарлопов” възникнаха неразбирателства за маркетинговата стратегия и цената на билетите, а в центъра им отново бяха между Рут Колева и Марта Вачкова. В крайна сметка те успяха да се концентрират и да вземат важните решения сравнително бързо. Големият проблем обаче дойде в спортната зала, където истински зумба инструктор трябваше да им помогне да измислят движенията си.

„Отборът” се оказа по-затрудненият от двата тима. Проджект мениджърът Юлиян Константинов не беше много запознат със същността на зумбата, а когато вникна в нея, цялата му мотивация се изпари. 100 Кила трябваше да поеме организацията и популяризирането на класа, както и да мотивира своя съотборник, за да се представят на ниво в тази изключително важна задача.

Дали Юлиян ще превъзмогне своята неприязън към танците? Кой отбор ще спечели важната предпоследна задача и кои са двамата, които ще отидат на финал? Гледайте развръзката в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.