Марта и 100 Кила се впускат във финална битка на 4 и 5 юни, събота и неделя, от 22.30 ч. по Нова

Босът Стефан Шарлопов избра двамата финалисти в първия сезон на „Звездни стажанти” в България. Актрисата Марта Вачкова ще се изправи срещу рапъра 100 Кила в последната задача на шоуто на 4 и 5 юни, събота и неделя, от 22.30 ч. по Нова.

Финалистите Рут, Марта, Тити, Явор и Юлиян бяха изправени пред изключително трудна задача, в която трябваше да организират, популяризират и водят свои уроци по звездна зумба. Те трябваше да продават билети на колкото се може по-високи цени, а победителят беше определен от събраната сума. „Ангелите на Шарлопов” победиха в тази битка с много голяма разлика – 9 380 лева срещу 3 087 за „Отборът”. По този начин сумата от 12 467 лева отиде за баскетболната академия на Тити Папазов, но той реши да раздели парите между съотборниците си, защото дадоха всичко от себе си в тази задача.

В заседателната зала Босът беше изправен пред трудното изпитание да определи двамата най-добри сред най-добрите. Първи той уволни Юлиян Константинов заради липсата му на мотивация в последните задачи и неговата невъзможност да се пребори с егото си. Следващият, който напусна шоуто на крачка от финала, беше Рут Колева, а аргументът  на Шарлопов беше, че въпреки неподражаемия ѝ хъс, певицата многократно премина границата на добрия тон и се държа арогантно с хора, които имат много по-голям опит от нея.

 Финалната тройка – Марта, Тити и Явор, беше изправена пред щателния анализ на Боса. Той похвали Марта за огромното ѝ израстване в предаването и призна, че именно тя е стажантът, който е донесъл най-много пари за благотворителност в задачите. По този начин Марта Вачкова стана първия сигурен финалист в предаването. Шарлопов определи изборът между Тити и 100 Кила като един от най-трудните за него. След много емоционални разговори и пролети сълзи Босът реши да не се води от емоцията, защото симпатиите му и към двамата са еднакво големи. Той анализира постигнатите резултати до момента. 100 Кила се оказа победител в две категории – най-креативен стажант и участникът, който е събрал най-голяма сума за своята благотворителна кауза. Заради разликата в резултатите Явор Янакиев беше определен за втория финалист в първия сезон на предаването.

Двамата финалисти обещават да не пестят енергия, контакти и сили и всеки един от тях е готов за голямата победа. Марта и 100 Кила се впускат във финална битка  на 4 и 5 юни, събота и неделя, от 22.30 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.