Актрисата даде най-откровеното си интервю на Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„Възхищавам се на дъщеря ми. Снощи гледахме заедно една серия на „Откраднат живот”. Попитах я „Добре ли се справих?”, а тя отговори „Да, това беше ти”. Тя е най-точният ми критик, защото иска да ме види как правя нещо различно от мен. Тя иска роли и сцени, в които съм различна. Няма такава критика като нейната за участието ми в „Звездни стажанти”. Тя може да ме гледа с очите на хората, а аз не мога да се погледна с техните очи. Тя е по-умна и овладяна от мен, не се пилее в емоции”. Това разкри Марта Вачков в най-откровеното си интервю с Мариян Станков – Мон Дьо за предаването „Събуди се”.

Актрисата разказа и някои от най-съкровените си спомени за баща ѝ – обичания артист Григор Вачков. „Баща ми ме научи на големите крачки. От татко научих, че най-важното нещо са приятелите. Той никога не е играл в живота. Беше истински мъж, закрилник", сподели Марта.

Какво още разказа Марта Вачкова за живота си пред Мариян Станков – Мон Дьо, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте нейното изпълнение във финалните епизоди от първия сезон на българския сериал „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

А на 4 и 5 юни, събота и неделя, от 22.30 ч. по Нова Марта и 100 Кила се впускат във финална битка  на „Звездни стажанти”.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.