Смелите екипажи ще изпробват до краен предел своите възможности и тези на лодките си всеки вторник от 31 май в 22.00 ч.

Поредицата „Каубои в студени води“ се завръща в ефира с нов трети сезон всеки вторник от 31 май до 19 юли в 22.00 ч. по Viasat Explore.

В новия сезон феновете на поредицата ще проследят амбицията на капитан Джилет и неговия кораб „Midnight Shadow“ (Среднощна сянка) да хване два и половина милиона фунта (повече от един милион килограма) херинга по източното крайбрежие на Канада. В същото време колегата му Морис Анстей използва до краен предел възможностите на лодката и екипажа си, докато се придвижват през коварната Алея на айсбергите и печално известните заливи Рок.

На западния бряг екипът от баща и син – Конуей и Рик, започват риболовния сезон на 370 км от брега на борда на новата си лодка на „Seadoo“. Екипажът плава в опасните води по края на континенталния шелф и ако времето се влоши - лодката може да потъне преди да е пристигнала помощ. Експедицията ще бъде опасна, но дали ще си струва поетия риск?

Капитан Рик повежда кораба „Crane’s Legacy“ към морето в началото на сезона на омарите. Но след рязък спад в улова той веднага разбира, че бракониерите застрашават неговата дейност. Също така на Западния бряг Андре и Мишел се опитват да компенсират загубите си от миналия сезон с екипаж от новобранци. В един от епизодите екипажът на „Sebastian Sails“ се сблъсква с изключително големи вълни в търсенето на скариди. Те успяват да се справят, докато капитан Морис бива изправен пред истинско бедствие - човек зад борда.

Ще успеят ли да хванат улова, за който са тръгнали всички екипажи и струва ли си поетия риск – гледайте в поредицата „Каубои в студени води“,  всеки вторник от 31 май до 19 юли от 22.00 ч. по Viasat Explore.

Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на http://viasatexplore.bg/, както и на Facebоок страницата на канала - https://www.facebook.com/ViasatExploreBG.