Много знаменитости се включват, за да помогнат на Марта и 100 Кила на финала на „Звездни стажанти” – тази вечер от 22.30 ч. и в неделя от 22.30 ч. по Нова

Големият финал на „Звездни стажанти” е тази събота и неделя от 22.30 ч. по Нова. Марта Вачкова и Явор Янакиев 100 Кила се представиха най-добре в предаването, според Боса, и заслужиха мястото си във финалната битка. В последните два епизода зрителите ще проследят представянето на финалистите в най-отговорната и мащабна задача до момента – цялостно организиране на благотворителен търг.
 
Актрисата и рапърът ще са отговорни за всеки елемент от събитието – от декорацията, забавната част и кетъринга до продажбата на куверти без фиксирана цена и намирането на предмети, които да продават на търг. Тъй като дори за дългогодишни професионалисти би било трудно да се справят сами за толкова кратък срок, Шарлопов ще предостави на двамата финалисти най-добрите помощници. Рут Колева и Александра Сърчаджиева ще се завърнат в шоуто, за да помогнат на 100 Кила в най-важната му битка в предаването, а зад гърба на Марта плътно ще застанат Тити Папазов и Таньо Шишков. Големият победител в първия сезон на „Звездни стажанти” в България ще стане този, който успее да събере по-голяма сума от търга и продадените куверти за събитието. 
 
По-уверени от всякога, Марта и Явор заедно с верните си помощници ще се впуснат в надпревара с времето. Те ще изкарат всички козове, ще използват всичките си контакти и ще дадат всичко от себе си в името на благотворителността и победата. Двамата финалисти ще предприемат различни тактики за събирането на предмети за търга. Явор ще реши да ги набавя един по един, така че те да бъдат с невероятна сантиментална стойност и да принадлежат на обичани и известни личности. Марта ще вземе решение да продава картините, нарисувани от талантливите младежи от ателие „Прегърни ме” и по този начин с помощта на каузата, за която се бори, да помогне на самата кауза. 
 
Въпреки препятствията, финалистите ще бъдат щастливи, защото много известни българи ще застанат зад тях и ще им помогнат в най-важната битка в предаването. Стоянка Мутафова, Васил Найденов, Илиана Раева, Йордан Йовчев, Мария Гроздева, Азис са само част от известните лица, които с радост ще се включат в името на благотворителността. Някои от финалистите ще стигнат толкова далеч, че дори ще се свържат с премиера Бойко Борисов и самият той ще закупи предмет, за да покаже съпричастност.
 
Кой ще е големият победител в първия сезон на предаването в България? Не пропускайте „Звездни стажанти” в събота и неделя от 22.30 ч. по Нова. 

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.