Нико Тупарев, Александра Сърчаджиева и Тити Папазов разказаха подробности за финалните епизоди този уикенд по Нова

Въпреки че в „Звездни стажанти” има двама финалисти, финалът този уикенд отново ще покаже отборна игра, заяви в „Събуди се” продуцентът на предаването Нико Тупарев. В последните два епизода тази вечер от 22.30 ч. и в неделя от 22.30 ч. по Нова зрителите ще проследят представянето на финалистите Марта Вачкова и Явор Янакиев 100 Кила в най-отговорната и мащабна задача – организиране на благотворителен търг. „Предаването показва, че удовлетворението е много по-голямо, когато даваш, а не когато взимаш”, подчерта Нико Тупарев. 

На финала ще видите две много различни концепции, разказа Тити Папазов, който помага на Марта Вачкова в последната кауза. „В това предаване няма значение кой ще спечели, важно е, че работим заедно за различни каузи, за да направим добро”, подчерта Александра Сърчаджиева, която помага на 100 Кила във финалните епизоди

Кой ще е големият победител в първия сезон на предаването в България? Не пропускайте „Звездни стажанти” тази вечер от 22.30 ч. и в неделя от 22.30 ч. по Нова. 

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.