Не пропускайте финала на „Звездни стажанти” тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Финалистите в първия сезон на „Звездни стажанти” Марта Вачкова и Явор Янакиев 100 Кила получиха своята последна и много отговорна задача от Боса – организиране на грандиозен и уникален по мащабите си благотворителен търг. Двамата финалисти са отговорни за всеки елемент от събитието, освен това сами трябва да решат какви предмети ще продават на търга и да си ги набавят, както и да продават билети, които нямат фиксирани цени. За да направи работата на финалистите по-лека, Шарлопов им осигури по двама асистенти. Към Марта се присъединиха Тити Папазов и Таньо Шишков, а Килата беше подкрепен от Рут Колева и Алекс Сърчаджиева.

Двата отбора мигновено се впуснаха в изпълнение на задачата, по-уверени и готови за победа от когато и да било. Подходите, които Марта и Явор приеха, бяха напълно различни. Докато рапърът реши да събира ценни и интересни предмети, принадлежащи на известни българи, Марта реши, че това не е достатъчно стилно и заложи на картините, които децата от Ателие „Прегърни ме” са нарисували.

В стратегията на Явор, изглежда, нямаше пробойни и за кратко време той успя да събере изключително ценни вещи с огромната подкрепа на Александра. Тя се свърза с редица успешни и обичани звезди и всеки един откликна с огромно желание да помогне. Великата Стоянка Мутафова дари за търга любимата си миниатюра, която е дело на неин близък приятел.

Настроението в отбора на Марта не беше толкова приповдигнато, но все пак тя организираше с размах и провеждаше много телефонни обаждания с нейни близки приятели, които канеше на събитието. В желанието си да доведе заможни познати, Марта получи и първия си отказ, а това буквално докара актрисата до сълзи на огорчение. Прекрасните малки художници от „Прегърни ме” бързо заличиха следите на разочарование и дадоха на актрисата най-добрите си произведения, с които тя да помогне отличната работа на ателието да продължи.

В неделя вечер в 22.30 ч. зрителите на Нова ще видят големия финал на шоуто. Дали Марта ще се окичи с голямата победа, или Явор ще победи актрисата в тази последна надпревара? Кой ще събере повече средства за своята кауза? 

Не пропускайте финала на „Звездни стажанти” тази вечер от 22.30 ч. по Нова. 

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.