Още едно хитово заглавие на „Лента” в кино салоните от 10 юни

Холивудските звезди Джеси Айзенбърг, Дейв Франко, Марк Ръфало и Уди Харелсън се събират отново, за да превърнат обира в магия в „Зрителна измама 2”. Илюзията на мистериозния екшън-трилър ще залее премиерно екраните на българските салони от 10 юни с най-новия филм на „Лента”. Майкъл Кейн и Морган Фрийман също се завръщат в образа на своите герои в продължението на хитовата мистерия „Зрителна измама”, а сред новите имена в актьорския състав са Даниел Радклиф, Лизи Каплан и Джей Чоу.

Преди три години „Зрителна измама” завладя сърцата на зрителите и спечели People's Choice Award за най-добър трилър филм с историята си за трупата илюзионисти „Четиримата конници”, които обират с магически трикове богати магнати, придобили състоянията си по нечестен начин, за да раздадат плячката си на обикновените хора, като истински съвременни последователи на Робин Худ.

Милионите фенове на филма дълго време си задаваха въпроса дали сюжетът ще има продължение и най-накрая търпението им ще бъде възнаградено. Сценаристите Питър Киарели, Ед Соломон и Боаз Якин събират отново „Четиримата конници” за ново приключение, изпълнено с магия, напрежение и невероятни обрати, а на режисьорския стол сяда Джон Чу, известен с изключителния си визуален стил, доказан с работата му по „G.I. Joe: Ответен удар” и „Step Up: Революция”.

Новата мисия на „Четиримата конници” е да разобличат неетичните практики на технологичния магнат Уолтър Мабри, в чиято роля влиза Даниел Радклиф, познат на зрителите като изпълнител на главната роля в кино поредицата за Хари Потър. Илюзионистите обаче не предполагат, че Уолтър знае за техните намерения и също им подготвя номер, достоен за магьосник. Нещата са на път да излязат извън контрол, когато се появява и техният стар враг Артър Теслър (Майкъл Кейн), а ФБР отново е по петите им. 

Дали този път „Четиримата конници” няма да попаднат в капан и ще им стигне ли магията, за да се спасят? Не пропускайте премиерата на мистериозния екшън-трилър „Зрителна измама 2” на „Лента” в кината от 10 юни.

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента” „Престъпник” и „Война на дронове”, завладяващите комедии „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове” и „Гости от миналото: Революцията”, в предстоящите месеци на 2016 година зрителите ще могат да се насладят на нови хитови заглавия и дългоочакваното продължение на култовия екшън „Механик”. 

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg.