Вижте резултатите от първите изпитания за петте дами във Vbox7.com

„Великолепните 5” отговарят на въпроса „Какво прави жените щастливи” в новото приключение и в епизодите на първото уеб риалити в България от продуцентите 7Talents. Новата мисия на петте дами се нарича „Мисия Жена”, в която помощник и съветник е сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина. Маги ще облече булчинска рокля, а Наталия ще я накара да се замисли дали денят, в който това наистина ще се случи, не е настъпил.  

Какво предизвика буря от емоции в първия ден от новото предизвикателство „Мисия Жена”, вижте във Vbox7.com. 

Мисията „Аз обичам моето тяло” разкри топ съветите на професионалистите и първите ментори в проекта. „Великолепните 5” откриха, че за баланс и хармонично тяло са необходими: 

1. Стриктен хранителен режим – с точно определенo меню и за предпочитане домашно приготвени ястия. Маги с ужас разбра, че трябва да натрупа мазнини, а Злати категорично отказа да се лиши от месото в менюто си, поне в началото на своята програма. 

2. Мотивация в залата за тренировки и неуморна работа почти всеки ден, благодарение на които Тери постигна зашеметяващи резултати още в първата седмица от режима. 

3. Приятни емоции и вълнуващи моменти, които карат всяка дама да се чувства уверена в себе си да постига чудеса, а нова тръпка накара Ина да изпита точно това през изминалата седмица. 

Пет жени имат пет седмици, за да се влюбят отново в себе си във „Великолепните 5”, като по време на приключението те ще покажат своите уникални истории, като допуснат до най-съкровените си преживявания. Всички тях ще видим в специални видео дневници, които ще заснемат сами – без намесата на режисьори или оператори. 
 
Гледайте епизодите всеки ден във Vbox7.com. Следете всички новини за „Великолепните 5” във Facebook.