10 лесни правила за баланс в ежедневието на всяка дама ви очакват в новата седмична мисия

„Хармония” е най-новата мисия в епизодите на „Великолепните 5”. В нея участничките в първото уеб риалити у нас трябва да усвоят няколко лесни правила, с които да постигнат баланс в ежедневието. Ментор в четвъртата мисия е Нора, която разкрива принципи на Аюрведа – древна индийска система за здравословен начин на живот. Според тази система е добре човек да спи през нощта, но не и през деня, обяснява Нора, допълвайки, че така се избягва летаргията.

Една от първите задачи в мисията е участничките да си лягат по едно и също време – в 22.00 ч. вечерта. Маги споделя, че обикновено си е лягала в 1.00-2.00 ч., но в последно време се стреми да си почива повече. За Зори ранното ставане не е проблем. Обикновено се събужда между 6.00 и 7.00 сутринта. Тереза става между 7.30 и 8.00 в делничните дни, а енергичната Златомира се стреми към достатъчно сън, осигурявайки си ранно лягане.

В новата мисия момичетата ще трябва да усвоят 10 лесни правила, за да се превърнат в магнит за щастието, излъчвайки хармония и спокойствие. Някои от тях са да лягат в 22.00 ч., да се събуждат по едно и също време, да правят гимнастика в леглото, да се научат да използват алтернативното дишане. Кои са останалите правила и как се справят момичетата гледайте във Vbox7.com

Не пропускайте да видите и слънчевия поздрав, който Зори възприема като специфичен ритуал, а за Злати това е практика, взаимствана в повечето спортове.

Вижте повече новини за „Великолепните 5” и във Facebook.