Детски премиери и интересни кинокомедии ще забавляват зрителите

Присъединете се към TV1000 за месец с най-добрите семейни филмови приключения, които ще осигурят забавления за децата през лятната ваканция. Сред най-интересните премиери са научно-фантастичният приключенски филм „Земя до Еко”, който ще се излъчи на 4 юли от 19.00 ч., а следващата седмица е ред на любопитната трилогия „Деца шпиони” – от 9 до 11 юли от 19.00 ч. Сред останалите интересни премиери, на които могат да се насладят децата, са „Къща-чудовище”, „Всички на сърф”, „Заемателите” и „Приключенията на Шаркбой и Лава Гърл”. Тези и още интересни продукции можете да гледате всеки ден – от 11 юли до края на месеца от 16.00 ч. по TV1000. 

През следващия месец филмовият канал TV1000 е приготвил интересни премиери и за родителите. На 5 юли, вторник, от 23.05 ч. ще се излъчи премиерно кинокомедията „Папата трябва да умре”. На 18 юли, понеделник, от 21.30 ч. е ред на трилъра „Блекууд”, а следващия понеделник, 25 юли, от 21.30 ч. зрителите могат да гледат комедията „Смахнатият професор”.

В „Папата трябва да умре” Кардинал Роко (Алекс Роко) и монсеньор Витчи (Пол Бартел) са двама високопоставени ватикански служители, които използват бизнес отношенията на църквата с цел пране на пари за Виторио Корели – престъпен бос, участващ в незаконна търговия с оръжие. След смъртта на стария и немощен папа Роко и Витчи планират да назначат за негов наследник някой, който ще е съгласен със схемите на Корели, но съвсем случайно за мястото на новия папа е избран свещеникът Джузепе Албиници (Роби Колтрейн). Албиници е неохотен духовен водач, който предпочита колите, жените и рокендрола пред църковните дела, но когато открива нивото на корумпираност на Роко, той го отстранява от Ватикана. 

„Блекууд” среща зрителите с преподавателя в колеж Бен Маршал (Ед Стопард), който след емоционален срив се премества в провинцията заедно със съпругата си Рейчъл (София Майлс) и малкия си син – с надеждата за ново начало. С уредено преподавателско място и нов дом нещата започват да се нареждат за семейството. Но много скоро Бен започва да чувства неудобно присъствие в къщата. Измъчван от спектрални видения, той е обсебен от разкриването на истината за една местна мистерия, която излага на опасност живота на семейството му.

В „Смахнатият професор” Шърман Клъмп (Еди Мърфи) е университетски преподавател и уважаван изследовател – биохимик. Той е мил, внимателен и наистина прекрасен човек. В същото време е ужасяващо дебел, болезнено срамежлив и доста тромав, което го лишава от каквито и да било шансове да завърже романтична връзка. Когато започва съвместна работа с красивата студентка Карла Пърти, той се влюбва и полага огромни усилия, за да я впечатли. Най-новият проект на Шърман е свързан с разработването на генетична формула за отслабване. Отчаян от неуспешните опити да спечели сърцето на Карла (Джейда Пинкет Смит), професорът взима огромна доза от новото прахче. Моментално е трансформиран в слабия, фин и красив Бъди Лъв. 

Още за продукциите на TV 1000 можете да откриете на tv1000.bg, както и на Facebоок страницата на канала.