В документална поредица група от колоритни персонажи води зрителите през сложни планове, на които се основават контролирани разрушавания

През месец юли Viasat Explore ще представи премиерно първия сезон на документалната поредица „Разрушаване – екип за разрушителни работи“, чиито епизоди ще се излъчват всеки понеделник, от 4 до 18 юли, в 22.45 ч. в ефира на канала.

Експлозивният екшън е в изобилие в задкулисния поглед към изящното изкуство на взривяването на сгради. „Разрушаване – екип за разрушителни работи“ излиза отвъд рамките на динамита, за да проучи хилядите човешки и инженерни въпроси, които трябва да бъдат решени, преди обратното броене да може да започне.

Дните на жилищата Хайгейт в Хъл са преброени и Мартин Смит отговаря за това да се гарантира, че всичко ще протече гладко и безопасно. Повечето от живеещите в квартала са щастливи да прекарат по-далеч деня на разрушителните работи, но един работник, който е на работа през нощта и живее в съседство, създава проблеми на Мартин, като отказва да напусне жилището си, въпреки предстоящото срутване на 20-етажна сграда пред прага на дома му.

В тази вълнуваща документална поредица една група от колоритни персонажи ни води през сложните планове, на които се основават контролираните разрушавания. Братята Огдън – един екип от двама души, трябва да сринат най-високата местна сграда, но тя е заобиколена от къщи. Хората трябва да бъдат евакуирани от домовете им, преди разрушителните работи да могат да продължат.

Не пропускайте да видите как екипите събарят тези изоставени сгради в поредицата „Разрушаване – екип за разрушителни работи“, всеки понеделник, от 4 до 18 юли, от 22.45 ч. по Viasat Explore.

Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на http://viasatexplore.bg/, както и на Facebоок страницата на канала - https://www.facebook.com/ViasatExploreBG.