Изследователският канал представя три интригуващи продукции през септември

Три премиерни и любопитни поредици ще представи през септември Viasat Explore. Епизодите на „Братски проекти“ ще се излъчват от 5 септември, всеки понеделник, от 22.45 ч. В същия ден, но двадесет минути по-късно – в 23.05 ч., може да гледате продължението на продукцията – „Братски проекти в къщата“. Всеки петък, от 9 до 23 септември, от 22.45 и от 23.15 ч. зрителите могат да гледат първи сезон на „Империя за скрап“.

В „Братски проекти“ Андрю и Кевин са двама братя, които веднъж месечно се оттеглят от всекидневието в семейната си вила в гората. Андрю е мечтател с богато въображение, който постоянно мисли как да създаде щури и екстравагантни приспособления, с които да подобри прекараното време на вилата. По-големият брат Кевин е далеч по-земен и се опитва да запази идеите на по-малкия си брат близо до реалността – със сарказъм и от време на време с плясване по главата. Когато им липсват познания и опит, братята се обръщат към своя приятел – инженер Уокър, за да спаси положението. Присъединете се към Андрю и Кевин, които са също толкова иновативни, колкото и дръзки, докато осъществяват своите „Братски проекти“.

В продължението на продукцията – „Братски проекти в къщата“ братята Андрю и Кевин вече са продали вилата край езерото, заменяйки я за бивша зала за празненства и са разширили обхвата на проектите си за реставриране. На мястото няма мебели, никакво място за спане и дори липсва душ система. Ентусиазмът и въображението на Андрю все още работят с пълна пара, дори когато е изправен пред такова монументално обновяване. Кевин е по-циничен и по-практичен, но и той се наслаждава на предизвикателството, свързано с реализацията на налудничавите идеи на брат си. Мястото може да се е променило, но проектите, както винаги – все още са също толкова щури.

Документалната поредица „Империя за скрап“ проследява безцеремонния Тери и бляскавата Линдзи, които управляват една империя за скрап на стойност няколко милиона лири от „Метро Салвидж“ в Болтън – най-големият склад за метални отпадъци в Северозападна Англия. Продукцията е вдъхновяваща история за втория шанс и лоялността, която се разкрива пред нас, докато Тери и Линдзи се борят да запазят разнородния екип, който те са наели честно и почтено.

Не пропускайте новите премиерни продукции на Viasat Explore през септември - „Братски проекти“  и „Братски проекти в къщата“ – всеки понеделник от 22.45 ч. и от 23.05 ч., както и „Империя за скрап“, в петък, от 9 до 23 септември, от 22.45 и от 23.15 ч.

Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на http://viasatexplore.bg/, както и на Facebоок страницата на канала - https://www.facebook.com/ViasatExploreBG.