Риалитито спечели симпатиите на зрителите във Vbox7.com само две седмици след старта си

Първото уеб риалити за необвързани у нас Summer Flirt се оказа „любов от пръв поглед” за оналйн потребителите,  като проектът отбелязва рекордните над милион гледания само две седмици след старта си  във Vbox7.com и официалните канали на продукцията.  Междувременно градусът на напрежение във вилата продължава да расте, а през новата седмица ще видим и нови двойки в риалитито.

Кой вече успя да открие половинката си и имат ли си доверие помежду си участниците в Summer Flirt? Дани Петканов пита Мадлен, Марто, Светльо, Кристин, Мартин, Милена, Габи, Иво и Кати, - „Успяхте ли да се опознаете?“, а съквартирантите само за 15 минути единодушно решават, че Мартин, когото приятелите във вилата наричат Марти-Парти, е човекът, на когото имат най-много доверие. Той е удостоен с „Орден на доверие“ и получава специални привилегии, но трябва направи и едни от най-трудните избори в живота си.

Продуцентите от 7Talents и Hidalgo Productions предизвикват участниците да покажат най-доброто от себе си в забавната и предизвикателната игра „Целуни ме“. Новите три епизода на Summer Flirt са наситени със заплетени ситуации и напрежение. Кой ще отпадне от проекта съвсем скоро и какво предизвика първите сълзи в къщата? Не пропускайте да разберете отговорите на тези въпроси само във Vbox7.com.

Summer Flirt – понеделник, сряда и петък в 14.00 ч. във Vbox7.com