Един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино

”Спайдърмeн” поставя финала на четвъртия сезон на „Великият понеделник” в ефира на KiINO NOVA. Фантастичния екшън спечели в оспорвана надпревара с екшън-трилъра “3 дни да убиеш” с Кевин Костнър и една друга фантастика - “Looper: Убиец във времето”, с участието на Брус Уилис и Джозеф Гордън-Левит.

Четвъртият сезон на “Великият понеделник” отново доказа, че кампанията има статут на институция сред българските киномани. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, за да изберат какво искат да гледат в ефира на KinoNova. Първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie на годишната церемония Effie Awards в категорията “Медийна реклама”, но най-голямото признание дойде от самите зрители – близо 50 000 киномани се включиха във „Великият понеделник” през 2013 г. През 2014 г. вторият сезон на “Великият понеделник” удвои феновете си, които са близо 100 000.

Това лято “Великият понеделник” протече под мотото “Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино. Победителят ще бъде обявен тази седмица на Facebook страницата на KINO NOVA.

KiINO NOVA благодари на всички, които взеха участие в четвъртият сезон на „Великият понеделник”.