NOVA представи новия си сезон с концерт

По темата

Големият концерт “Заедно сме №1” събра на едно място най-големите български изпълнители с лицата на NOVA и зрителите навръх националния празник 6 септември. "Атмосферата е страхотна и времето се оправи", споделиха водещите на шоуто Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков в директно включване в Новините на NOVA. Присъстващите на събитието и зрителите пред екрана станаха свидетели на страхотно шоу.

NOVA е първата телевизия в България, която представи новия си сезон с концерт. Някои от най-обичаните лица на медията, сред които са водещите на Новините на NOVA и времето, както и екипът на „На кафе” подготвиха специални изпълнения. 

Галерия със снимки от големия концерт на NOVA вижте тук

Първи на сцената излязоха в дует двама певци, чиято звезда изгря на сцената на X Factor - Невена Пейкова и Стивън Ачикор,  които зарадваха публиката с изпълнението на съвместния си сингъл "Да избягаме". 

Водещите на шоуто Зуека и Рачков също поднесоха първата си изненада под формата на провокативен подарък за водещите на "Здравей, България".

Победителката в третия сезон на музикално шоу №1 Жана Бергендорф поздрави публиката и зрителите на NOVA с една от вечните класики на българската музика - песента "Оставаме" на Маргарита Хранова, добила популярност със саундтрака на филма "Оркестър без име".

Гала и чаровните дами от екипа на "На кафе" смениха работния си график, за да образуват най-новата музикална формация и заедно с Етиен Леви изпълниха кавър на вечния хит на Тодор Колев "Песен за кафето".

Водещите на новото шоу на NOVA "Пееш или лъжеш" влязоха в ролите на Оливия Нютън-Джоун и Джон Траволта, за да изпълнят вечния хит "Ти си единственият, когото искам" от филма "Брилянтин". Не стана ясно дали пеят или лъжат, но двамата не пропуснаха да поканят всички желаещи на участват в новия формат на кастинг на 9, 10 и 11 август в Национален дворец на културата, „Студио 5”. "Това е състезание за артистични умения, което ще си даде не само възможност да направите дует с някои от най-големите български звезди, но и да спечелите награди". Всички, които искат да вземат участие в най-новото телевизионно шоу, могат да се запишат за участие на телефон 0885 613 363.

Звездите от популярния уеб тийн сериал "Не така, брат!" във Vbox7.com Надя и Иван Тишев доказаха, че са не само талантливи актьори, но и добри певци. Двамата изпълниха своя сингъл "Само теб". Освен сериала "Не така, брат!", в момента интернет потребителите могат да гледат още две иновативни и забавни уеб продукции от продуцентите от 7Talents  - риалитито Summer Flirt и сериала "#Kифла".

Рап звездата Криско зарадва публиката с изпълнението на хита си "Дали това любов е". Звездата обяви създаването на собствена продуцентска компания, която ще подкрепя български таланти. Първият изпълнител от новия лейбъл ще стане известен през октомври. Скоро Криско ще представи и клипа за новата си песен, който е реализиран в Дубай. 

Водещите на VIP Brother Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев разкриха, че ролята на зрителите ще бъде още по-голяма от самото начало на юбилейния десети сезон на любимото риалити.

Победителката от четвърти сезон на X Factor Християна Лоизу представи дебютния си сингъл "Phoenix". Певицата разкри, че е искала песента й да въздейства и с музика, и с текст.

Звездите от хитовия български сериал "Откраднат живот" Радина Думанян, Александър Алексиев и Димо Алексиев разкриха някои от новите сюжетни линии във втория сезон на поредицата, но не поискаха да разкрият пред Зуека и Рачков как ще се разплете любовният триъгълник между тях.

И през есенния сезон по NOVA ще се приготвят сладки изкушения. Шеф Манчев представи най-новото предаване „Bake off: Най-сладкото състезание”, което ще направи своя дебют в българския ефир, след като е пожънало голям успех в 21 страни.

"Шоуто ще има двама много чаровни водещи", разкри шеф Манчев.

Всички, които искат да открият тайните на сладкарското изкуство тази есен, вече могат да се запишат за участие в първото издание на предаването у нас на адрес bakeoff.nova.bg

Боби и Заки от дует "Авеню" зарадва феновете с изпълнението на своя хит "Лъжи".

Своя дебют на концерта направи и най-новото българско трио "Синоптика", което обединява лицата на Времето на NOVA  - Гери Малкоданска, Деси Банова и Никол Станкулова. Заедно с победителя от първи сезон на X Factor Рафи трите дами изпълниха хита "Страхотен ден" на Дони.

Финалистката от трети сезон на X Factor Михаела Маринова изпя своя хит "Не ти ли стига".

Героите от риалити сериала "София - Ден и Нощ" изненадаха публиката с музикалния си талант, като изпълниха песента "Моменти" на Графа, която е основна музикална тема в саундтрака на тяхната поредица.

Макар на екрана Дани и Рая да се разделиха, на сцената изглеждаха по-близки от всякога, но отказаха да разкрият пред водещите как ще завърши тяхната история. Зуека и Рачков пък изявиха желание да се присъдинят към веселата компания в квартирата на "София - Ден и Нощ", но не стана ясно дали Боби ще приеме новите съквартиранти.

Водещите също не пропуснаха да покажат певческите си способности и изпълниха заедно с победителя от трети сезон на X Factor Славин песента, коятно най-много им подхожда - "Черната овца" на "Ахат".

Своя хит "К'во не чу" представи и финалистката от четвърти сезон на X Factor Дарина Йотова.

Разследващите журналисти Генка Шикерова, Васил Иванов и Марин Николв заявиха, че и тази година ще продължат да разкриват злоупотребите, разяждащи нашето общество и призоваха хората да подават своите сигнали за нередности към предаването "Разследване".

"През последните години помогнахме на 500 деца и техните семейства", разкри водещата на Новините на NOVA Ани Салич, която е лице и на социално отговорната инциатива "ПРОМЯНАТА".

Медията ще продължава да помага чрез своята инициатива "ПРОМЯНАТА", която в момента отново търси най-добрите социални предприемачи, чиито проекти да помогнат за бъдещето на децата на България.

На сцената излезе и още един от менторите на X Factor - известният певец Любо Киров, който представи своя хит "Знам".

Финал на големия концерт постави обичаната българска певица Богдана Карадочева, която изпълни заедно с екипа на Новините на NOVA и публиката вечния си хит "Дано".