Не пропускайте предаването всеки делничен ден от 9.30 ч. по NOVA

По темата

Водещата на "На кафе" Гала откри първото за сезона предаване на живо от борда на хеликоптер. Нови рубрики и лица, вълнуващи срещи с едни от най-известните български и чуждестранни светски личности, социална ангажираност и полезни здравни съвети – това е само малка част от разнообразието, което екипът ще предложи на зрителите през новия телевизионен сезон.

Тази есен за първи път в историята на предаването Гала започва търсенето на свой екранен партньор. Едно от най-важните изисквания за мъжкото попълнение в "На кафе" е да може да готви. 

Социалната ангажираност и подкрепа ще бъдат водещи за предаването този сезон. Екипът ще представи няколко кампании, сред които и седмица, посветена на модерните и нестандартни методи на обучение, която ще подкрепи социално отговорната кампания на Новините на NOVA "Мисия Образование”

Зейнеб и този сезон е агентът на "На кафе" в Къщата на VIP Brother. Заедно с Антон Стефанов, Маги Желязкова и други известни личности те ще коментират всичко най-интересно в риалити шоуто. Вижте повече във видеото. 

Не пропускайте новия сезон на "На кафе" – всеки делничен ден от 9.30 ч. по NOVA.