Темите и гостите в сутрешния блок във четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В четвъртък, 8 септември, в сутрешния блок „Здравей, България” от 6.20 ч. на живо екип на NOVA в Гърция ще покаже на зрителите последствията след фаталните наводнения в южната ни съседка. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев са отново в тандем, а защо реши да се кандидатира за президент пред тях ще разкрие Велизаар Енчев, който ще бъде в студиото заедно с кандидата си за вице.   В предаването ще видите още:

Кошмарна ваканция в мухлясал и наводнен хотел в чужбина, а пътуването - в подгизнал автобус. И още сигнали от „Моята новина” за туристически премеждия.

Как неподвижно дете спечели състезание върху гърдите на треньора си?  Уникалната история - от героите й в студиото на „Здравей, България”.

Наско Сираков за нервния срив след Трифон Иванов и за постъпката на Стоичков – ексклузивно пред Лора Крумова. И още от „Комбина” в новия сезон.

Обратното броене започна: Дни до началото на VIP Brother. Гост в студиото е  водещата Алекс Сърчаджиева.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” в четвъртък от 6.20 до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.