Втори сезон на "#Кифла" и два иновативни проекта от продуцентите 7Talents

Новата учебна година във Vbox7.com ще започне с истинско забавление и шоуто за таланти "Смях на почивки". На 15 септември 7Talents и KITKAT® ще покажат изцяло нов за българската онлайн среда формат. В ролята на водещи ще са Иван Тишев и Надя Петрова, а ководещи ще са любими на онлайн аудиторията влогъри и актьори. Голямата награда за участниците в "Смях на почивки" е пътуване до Холивуд, а тяхното предизвикателство ще бъде да покажат комедийния си талант и да спечелят специалното жури и публиката. 

Продуцентите от 7Talents забъркват коктейл от забавление през есента, а друга ключова съставка в него е вторият сезон на пародийния уеб сериал "#Кифла", който стартира във Vbox7.com от 19 септември. Взривоопасната комбинация Бети и Валчето в тандем се завръща с нова мисия, сериозен запас от  абсурди и съзвездие от гост-звезди. За първи път в сезона ще видим известни личности с епизодични роли, между които телевизионния водещ Милен Цветков, репортера от "Господари на ефира" Боби Касиков, както и Димитър Кирязов (Ванката) и Филип Стоянов (Филяка) от уеб сериала "Типично". В новия сезон на продукцията двете главни героини най-сетне поемат към мечтаната лятна ваканция в търсене на принцовете на мечтите си, но дори не подозират пред какви изпитания ще бъдат изправени. Освен Рая и Ева в този сезон постоянна роля в сериала има и Ангел Ангелов от група "Оги23", който влиза в ролята на сърф учителя Боби. 

Още един изцяло нов проект предстои до края на годината – комедийният сериал с името "Апартамент 404", чийто сюжет разказва за живота на трима съквартиранти и куриозните моменти от тяхното ежедневие. Лятото е към своя край, но горещи емоции и забавни моменти ни очакват и през есента с "Не така, брат", който ще предложи нови приключения и любовни трепети за Мишо и неговите приятели.   

7Talents, част от портфолиото на "Нетинфо", реализира 20 иновативни и мащабни видео уеб проекта през втората половина на 2016. Стартът на новите продукции е поредна стъпка в стратегията на Нова Броудкастинг Груп за създаване на нови перспективи в продуцирането на видео съдържание, иновативни форми за реклама и продуктово позициониране.