Участниците в Summer Flirt демонстрират танци в конкурс "Мис и Мистър секси герои"

След изгонването на Милена и Кати от къщата на Summer Flirt, съотношението между половете е обърнато. Изборът на партньор е в ръцете на мъжете, но при нови правила. Те нямат право да посочат момиче, с което вече са делили спалня. Мадлен се озовава в двойка с Марто, а Иво трябва да спи сам в спалнята с балдахини. Вижте кой ще спечели сърцето на красивата Мадлен и кои са новите двойки в първото уеб риалити за необвързани у нас във Vbox7.com.

Продуцентите от 7Talents и Hidalgo Productions разгорещяват обстановката в къщата на Summer Flirt с конкурс, наситен с много провокации и страсти. Светльо, Мадлен, Мартин, Кристин, Габи, Иво и Марто трябва да покажат своите най-похотливи танци, преоблечени в костюми на герои в съревнованието "Мис и Мистър секси герои". 

Градусът на напрежение и добро настроение са близо до точката на кипене – в какви герои се преобразяват участниците на Summer Flirt, първото българско уеб реалити за необвързани, кой започва да се чувства като аутсайдер, кое момче и кое момиче танцуват най-предизвикателно само в новите три епизода във Vbox7.com.

Summer Flirt – понеделник, сряда и петък в 14.00 ч. във Vbox7.com 

Следете още във Facebook, Vbox7.com  и YouTube