Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

По темата

Само два дни след големия старт на VIP Brother 2016 между звездите в Къщата възникнаха първите противоречия.  Продуцентът Жоро Торнев и телевизионната водеща Миглена Ангелова се опитаха да въведат правила за живот в Къщата, но не срещнаха одобрението на Алек Сандър. Младият мъж настоя да няма “шефове” в Къщата, а домакинската работа да бъде честно разпределяна между всички според техните умения.

В първия дейли епизод на VIP Brother  новите обитатели на най-известната Къща получиха и първата си седмична мисия. Ключът към нейното изпълнение отново се оказа избраната от зрителите за Таен бос Жана Бергендорф. Big Brother възложи на певицата да определи три двойки Съквартиранти, които според нея са “Най-ВИП”, “Най-забавни” и “Най-досадни”. Като двамата най-ВИП Съквартиранти Жана посочи Ути Бъчваров и Ирина Тенчева, най-забавни за нея се оказаха Кака Лара и Роро, а най-досадни – Георги Софкин и Алек Сандър. По-късно трите двойки получиха различни мисии, в които единият от Съквартирантите беше „биологичен часовник” на другия и му осигуряваше необходимото време за осъществяването на задачата. Така например Ирина трябваше да остане в поза полуклек достатъчно дълго, за да успее Ути да  изяде огромно количество сладкиши, а Роро трябваше да задържи дъха си под вода толкова, че да може Лара да изтръска залепени за нея кроасани само с движения на тялото, а Алек не трябваше да мига с клепачи, колкото се може по-дълго, за да осигури време на Софкин, който да преброи всички часовници и циферблати в стаята. Две от двойките не успяха да се справят с мисията, но Алек и Софкин бяха безупречни в своята мисия.

Във втория лайв, на живо пред очите на зрителите, Големият брат постави задача на Жана да номинира Съквартирант за изгонване, като го целуне, след като получи съгласието му. В същото време останалите бяха инструктирани да не целуват певицата за нищо на света и така Жана не успя да доведе задачата си до успешен край. По-късно Big Brother повери същата задача на Миглена Ангелова, а наградата, в случай че тя успее, беше парти, което той обеща да организира още на следващия ден в Къщата. Миглена приложи хитрост и само за няколко минути предразположи Роро до такава степен, че двамата да се целунат страстно и продължително.

Не пропускайте как ще се развият отношенията между Съквартирантите във VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg