Не пропускайте VIP Brother от всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA

Седмична мисия “Марионетки” във VIP Brother обтегна отношенията между Съквартирантите до краен предел и мирът в Къщата вече е далечен мираж. Звездите, на които се падна тежката задача да бъдат марионетки, подходиха с хумор към задачата, но ентусиазмът им изчезна още щом дойде време за първото хранене. Деси Цонева първа възропта срещу своята създателка Жана, а по-късно куклите успяха да се скарат помежду си. Своенравният Явор заяви, че не е съгласен да иска разрешение за всяка своя крачка, а Роро се опита да го убеди, че именно това е целта на мисията.

Роро се оказа едно от главните действащи лица и в мисия “Амфитеатър”, която е част от изпитанията в седмичната мисия. Според правилата на играта Big Btother задава неудобни въпроси, а кукловодите преценяват дали куклите им да отговорят или не. Създателите не се виждат един друг, а мисията се смята за неуспешна, ако двама или повече кукловоди едновременно заявят, че не желаят марионетката им да отговаря на въпроса.

В рамките на мисията много маски паднаха и много истински чувства излязоха наяве. Най-потърпевши се оказаха Жана и Лили, които присъстваха в най-много негативни отговори на куклите. Лили бе обвинена в ленивост, високомерие и мързел, а Жана получи най-жестокото определение за една жена – лоша майка. Настроението след мисията беше минорно и противоречията между Лили и Роро господстваха в Къщата. Емоционалната Жана реши да си събере багажа и да помоли Big Btother  тя да бъде Съквартирантът, който ще напусне риалитито , но по-късно се успокои и реши да остане в играта.

Не пропускайте VIP Brother от всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg