Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA

Емануела, Глория, Лара или Ирина ще напуснат VIP Brother в предаването тази вечер по NOVA. Преди това четирите номинирани дами трябва да дават на живо искрени отговори на провокативните въпроси на своите Съквартиранти. 

Последните номинации и новият им регламент нажежиха обстановката в Къщата до краен предел. Лара и Ирина многократно признаха, че заплахата от напускане не им се вижда честна, а тежкото бреме на номинацията се отрази и на отношенията между най-добрите приятелки в шоуто. Проблемите между тях се задълбочават и въпреки опитите на кака Лара да обясни решението си да участва в играта за възстановяване на бюджета на Ирина, тя няма да разбере докрай аргументите ѝ. 

По темата

Вторият шанс на Съквартирантите да си възвърнат бюджета, рискувайки всичките си лични вещи, им донесе приличната сума от 450 лева. Големият бюджет не означава мир обаче, като Глория и Емануела ще се опитат да предложат нова стратегия за разпределянето. По една или друга причина те няма да бъдат чути, а опитът им ще се превърне в поредна причина за нападки. Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg