Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Най-известната Къща ще се превърне в съдебна зала, а двете страни по делото ще се изправят "очи в очи" в търсене на истината във VIP Brother тази вечер по NOVA. Обвиняемата Глория ще се завърне в Къщата, за да присъства на делото, а зрителите ще видят дали лагерите ще съумеят да запазят обективност в името на правдата, или ще се водят главно от враждата помежду си. 

След елиминациите в петък групата на Ирина и Лара призова за открита война и точно това ще видят зрителите. Емануела ще се изповяда пред Миглена и Рени и ще изкаже огорчението си от отношението на "интелигенцията" към нея. Миглена ще признае, че започва да изпитва удоволствие да дразни враговете си в Къщата.

Съквартирантите ще потърсят конспирация дори в любовта. Обидената Емануела ще потърси подкрепа в един от най-близките си хора в Къщата – Борислав. Певицата ще се върне в леглото на бизнесмена, но това действие ще бъде разтълкувано като опит да го привлече на нейна страна.

По темата

На другия ден Боби ще бъде подложен на кръстосан разпит, но каква ще бъде неговата реакция? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg