Велко се съревновава в дисциплината "височина на боклук" в новия епизод на сериала

"Апартамент 404" има нов съквартирант, след като новината за повишения наем принуждава приятелите Стоян и Антон да намерят трети човек за студентската квартира. Заедно с огромното количество багаж в "Апартамент 404" се настанява братовчедът на Стоян – Велко, който ще сътвори редица комични ситуации в новия епизод. Целта на Велко тази седмица е да надмине световния рекорд от 210 см в една нестандартна дисциплина – "височина на боклук". 

Уменията на Велко в свирене на гайда са толкова изкусни, че ще вдъхновят Стоян и Антон да отидат на лекции. Бързайки по стълбите, те се сблъскват с красивата съседка Лили, а Антон услужливо й предлага помощ в замяна на кафе. 

По темата

Само на сцената на "Апартамент 404" Велко представя "завидните" си умения в свиренето на "гайда с рок-класически елементи". Защо съседите звънят неспирно на хазяйката Паскалева и ще хареса ли тя братовчеда на Стоян? Гледайте днес в новия епизод на "Апартамент 404" и не пропускайте специалното видео в петък в 17.00 ч. във Vbox7.com, в което героите ще покажат своята гледна точка към комичната страна на живота. 

"Апартамент 404" – вторник и петък във Vbox7.com 

Абонирайте се за "Апартамент 404" във Vbox7.com и следете новините за "Апартамент 404" във Facebook