Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Съквартирантите ще получат нова седмична мисия "Истината или се осмеляваш" във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Ути, Надя и Деси ще трябва да се превърнат в малки русалки, а тяхната задача ще бъде да не напускат басейна на Къщата до второ нареждане на Big Brother. Освен това трите русалки ще трябва да изпълнят измислена от тях хореография, с която да впечатлят Големия брат и зрителите. В рамките на същата мисия Емануела, Боби, Рени и Роро ще тестват своята сетивност, като отгатват думи, използвайки единствено езика си. 

При номинациите "очи в очи" Христо номинира Емануела и Миглена за изгонване от Къщата. Певицата ще признае, че е много огорчена от номинацията на Христо към нея, защото тя изключително много го харесва като човек и актьор. Признанията на Еми за пореден път ще събудят ревността в Борислав и той ще се осъмни, че изгората му има специално отношение към Ицо, защото го харесва.

След като Глория беше обявена за невинна по всички обвинения в делото, Миглена ще промени още повече отношението си към Съквартирантите. Дамата в червено ще предпочете да се самоизолира и ще се опита да избегне компанията на единствената си приятелка в Къщата – Емануела. Меги дори ще потърси сметка на певицата за разговорите ѝ с врага, а дали водещата ще се окаже в положение сама срещу всички? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg