Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA

Зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA, когато Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал. 

По темата

След първите двойни елиминации в петък емоциите ескалираха, малко след като двата лагера бяха разтопили ледовете помежду си. Огромната подкрепа, която зрителите гласуваха на Миглена и напускането на Лара, разстроиха Ирина и най-близкото ѝ обкръжение в Къщата. Лагерът на интелектуалците ще се усети по-несигурен от всякога, като скоро ще стане ясно каква тактика ще предприеме. 

Междувременно една евентуална добра новина ще завладее Къщата. Деси ще сподели на Големия брат, че има съмнения за хормонален проблем или бременност, а развълнуваният Big Brother ще побърза да ѝ осигури всичко необходимо за потвърждение или отхвърляне на тези съмнения. Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg