Не пропускайте VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Най-известната Къща в България се пренесе в Боливуд, а Съквартирантите получиха традиционната за всеки сезон на VIP Brother мисия – да се превъплътят в герои на сериал. Всеки от тях получи роля в мега продукцията „Малката булка от Ню ханди”, но въпреки първоначалната си положителна реакция, не всички останаха доволни от персонажите си. Деси, Христо и Борислав дори заплашиха да откажат мисията, която останалите признаха, че са очаквали с нетърпение. Дали тримата ще успеят да превъзмогнат егото си и да се впуснат в най-забавната мисия за сезона, или това ще се окаже поредната провалена с гръм и трясък мисия, предстои да разберем.

Зрителите на VIP Brother видяха и емоционалната реакция на Миглена Ангелова, след като получи 40% зрителско одобрение. Пиперливата водеща се разплака, признавайки, че не знае как да отговори на любовта и добротата на хората, защото цял живот ѝ се е налагало единствено да се защитава и да отстоява принципите си.

Неочакваното скарване между Вальо Михов и Емануела също предизвика доста емоции в Къщата. Певицата призна, че не ѝ е приятно “старейшината” на Къщата да се занася с нея, както прави с останалите жени и го помоли повече да не я докосва. Вальо, от своя страна, се ядоса на думите и обвиненията по негов адрес и не остана длъжен на упреците на Еми.

Между женските войни и ежедневни разправии мъжете в Къщата сякаш до този момент стояха в сянка и не смееха да изразяват позицията си категорично, за да не бъдат “посечени” от някоя от дамите. Тази вечер видяхме как мъжката част остана насаме цяла нощ и шеговито взе решение да затвори в спалнята дамите, защото само създават излишни главоболия. Шегите обаче преминаха в сериозен разговор още на следващия ден, когато мъжката група отправи редица критики към хигиената в Къщата и липсата на активност от страна на жените в нейната поддръжка.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg