Вижте кои са късметлиите тази събота

В студиото на Национална лотария 37 късметлии получиха чекове за печалби от щедрите билети и лото игри. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха предметни и парични печалби за 1 056 104 лева в шоуто тази събота.

С най-голяма печалба се отличи Тодор Лазаров от село Неофит Рилски, който получи чек за внушителните 300 000 лева от билет "Супер Лото +".

Сурай Ахмед от село Бузовград забогатя с 200 000 лева от билет "Американско бинго", а "Златните пирамиди 3"  позлатиха със 100 000 лева Виолета Марчек от Луковит. Със 100 000 лева по-богата стана и Емилия Гущерова от село Яхиново от "Супер Лото +". Денка Илиева от село Нова Върбовка откри 13 думи в билет "Кеш кръстословици", които ѝ донесоха печалба от 50 000 лева. Георги Костадинов от Бяла пък повиши бюджета си с 20 000 лева благодарение на "Лото +".

По 10 000 лева спечелиха Николай Желев от Поморие от билет "Бинго Лото", Пламен Цветков от Мизия от "Златната 7", Елза Марчева от Нови Искър от билет "Кеш кръстословици", Емилия Разложкова от Копривщица от "Супер Лото +" и Светослава Георгиева от Златица от "Сбъдни мечтите си".

Играта "Големият джакпот" с историческа печалба от 12 000 000 лева зарадва 11 познавачи. С чекове за печалби от 6 000 лева се прибраха Таня Николова от Хасково, Фаик Кушев от Шумен, Мартин Петков от Варна, Мона Гунева от София, Ирена Маринова от Враца, Емил Кавлаков от Велико Търново, Иван Здравков от Бургас и Николина Василева от Елин Пелин. Суми от 5 000 лева ще харчат Костадинка Василева от село Старо Оряхово, Мирела Стойкова от София и Стефан Миладинов от Бобов Дол.

Билет "Американско Бинго" донесе по 5 000 лева на Светла Александрова от Пазарджик, Росен Емануилов от село Лесковец и Кирил Стоянов от Кюстендил. Билет "Кеш кръстословици" зарадва със същата сума Йордан Янев от София и Милиян Илиев от село Мусачево, а "Лото +" повиши с по 5 000 лева финансите на Георги Гергински от село Попинци и Николай Ангелов от село Ведраре. Георги Павлов от София и Виолета Христова от град Ябланица откриха печалби от 5 000 лева в билет "Супер Лото +", а Димитринка Георгиева от село Негован и Катерина Пеева от Асеновград в "Златната 7". С чекове за печалби от 5 000 лева си тръгнаха Бедрие Мустафа от село Тополово и Райно Райнов от село Зимница от "Златните Пирамиди 3". Дима Калпачка от Разлог грабна 5 000 лева от играта "Лото спорт", а Рангел Пенчев от село Беловица същата печалба от билет "Под прикритие".

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.