Вижте кой ще финишира на седмо място във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Къщата ще се раздели с още един Съквартирант във VIP Brother, който е събрал най-малко зрителска подкрепа до момента. Кой ще се нареди на почетното седмо място в юбилейния сезон на шоуто и каква ще бъде реакцията от тази новина зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Мисия "Гореща линия" даде възможност на феновете да се чуят с любимците си сред финалистите. Миглена ще признае, че не е и предполагала възможността толкова хора да я подкрепят. Позитивите по неин адрес ще пропукат твърдата ѝ черупка и Меги ще се отдаде на емоциите. 

По темата

След кръстосания разпит от зрителите Съквартирантите ще получат още една възможност за допир до външния свят. Big Brother ще им постави мисия, с която те могат да чуят най-близките си хора, но за много ограничено време. Майки, сестри, най-добри приятели и деца ще се свържат с Къщата, но дали ще бъдат оставени да изкажат подкрепата си, или звездите ще предпочетат да не говорят с тях за сметка на останалите, зрителите ще видят във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg