Петото издание на най-обичаното и единствено шоу за преобразявания у нас стартира на 27 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Ексклузивно в ефира на “Здравей, България“ по NOVA бе представен първият участник в най-обичаното и единствено по рода си шоу за преобразявания у нас – “Като две капки вода”. Това е един от най-успешните и талантливи изпълнители на българската поп сцена - Мирослав Костадинов – Миро, който ще се впусне в предизвикателството да “излезе от собствената си кожа” и да влезе възможно най-убедително в образите на 13 от най-известните и атрактивни световни и български музикални изпълнители.

По темата

На 27 февруари, точно в 20.00 ч., на живо по NOVA зрителите ще станат свидетели на първия голям концерт от петото издание на най-забавното и положително шоу в българския ефир – “Като две капки вода”. “Много ми е празнично. Не можете да си представите колко рядко се случва нещо толкова позитивно. Всичко в това шоу е усмивка. Нямам търпение да започне“, сподели Миро в “Здравей, България“ днес. Той вече работи по подготовката на първия си образ. “Обръснах се, за да ми направят отливка на лицето. Три пласта силикон – гипс – седиш, без да мърдаш с часове…” са част от тайните от “кухнята” на гримьорите и част от изключително сложния и интересен процес по създаването на новите идентичности в “Като две капки вода”, които Миро разкри за зрителите на NOVA.  На въпроса кой изпълнител би искал да му се падне да имитира, Миро бе категоричен: “Мога да кажа кой не искам да ми се падне – Бионсе!”. Дали обаче късметът ще бъде на негова страна и кое ще бъде първото звездно преобразяване на Миро в новия сезон на “Като две капки вода”, зрителите на NOVA ще разберат съвсем скоро - на 27 февруари точно в 20.00 ч.

По време на своето гостуване в “Здравей, България” Миро представи и своята нова песен - “Гълъбо“. Музиката и текстът на песента, която се превърна в хит за броени дни, са дело на композитора Вида Пиронкова, пиано – проф. Людмил Ангелов, виолончело Анет Артинян. Режисьори на видеото към “Гълъбо” са Васил Стефанов и Стефка Николова, реализация на проекта - Игор Марковски. Главни действащи лица в любовната история, пресъздадена в клипа са актьорът Димо Алексиев и фотографът и актриса Красена Ангелова.    

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на "Като две капки вода"