Изненадващи завръщания в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица по NOVA

Няколко любими герои ще се завърнат в "София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Това завръщане ще промени и цялата ситуация около останалите приятели в риалити сериала. Дали Коко е един от завърналите се? Ще успее ли той да започне живота си отначало в Берковица, забравяйки за Йоана, или ще се прибере обратно в София, за да я спечели отново?

Дали Коко ще се върне или не, зрителите ще разбера още този понеделник по NOVA. Но героят, който със сигурност ще се завърне в живота в квартирата, е Лили – бившата приятелка на Боби. Точно когато на рокера сякаш му потръгва и в работата и в живота, на хоризонта се появява неговата бивша. Старата любов ще разбърка отново щастливите карти, които му е дала съдбата, и ще вгорчи сладкия му живот. Лили определено има какво да му разкаже и ще накара Боби да се замисли над всичко, което му споделя.

След сериозна и дълга борба да се върне в отбора по художествена гимнастика на чаровната Аглика й предстои да разбере, дали нейните усилия ще бъдат възнаградени. Ще я приемат ли най-накрая обратно в отбора след огромните й старания да се влезе във форма? 

Разочарования предстоят за двойката на Дани и Михаела, както и на Галя и Драго. При една от тези двойки обаче напрежението ще се окаже фатално. Коя е тя?

Гледайте "София - Ден и Нощ"- от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.